We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Anping County Xinhai Lintas Wire Mesh Industri Co., Ltd.

Our company pager profesional gedhe-ukuran Manufaktur perusahaan ing prodhuksi (saka mentahan materi-straining-las-PVC dicet / ditutupi - produk), masang lan layanan kemampuan.

Anping County Xinhai Lintas Wire Mesh Industri Co., Ltd. lair ing taun 1989, lan dumunung ing kabel bolong tanah, Anping kabupaten, Langkawi Hebei, kalebu area luwih saka 25800 meter, ing njaluk output taunan kanggo 6 yuta meter , lan output dina saka pager punika 10 kilometer, kabel barbed galvanized panas-dipped luwih saka 20 ton. Our company pager profesional gedhe-ukuran Manufaktur perusahaan ing prodhuksi (saka mentahan materi-straining-las-PVC dicet / ditutupi-produk), masang lan layanan kemampuan.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us