Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

Anping Qarkut Xinhai Traffic Wire Mesh Prodhimi Co, Ltd

Kompania jonë është një gardh në shkallë të gjerë profesional ndërmarrje prodhuese në prodhimin (nga materiale të papërpunuara-lodhje-saldim-PVC pikturuar / veshura - produktet), instalimin dhe shërbimet aftësinë.

Anping Qarkut Xinhai Traffic Wire Mesh Prodhimi Co, Ltd, u lind në vitin 1989, dhe gjendet në rrjetë teli e tokës, Anping Qarkut, Hebei Province, mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 25800 metra katrore, të marrë vjetore e prodhimit në 6 milion metra katrorë , dhe prodhimi ditor i gardhit është 10 kilometra, hot-zhytur tela me gjemba galvanizuar është më shumë se 20 ton. Kompania jonë është një gardh në shkallë të gjerë profesional ndërmarrje prodhuese në prodhimin (nga materiale të papërpunuara-lodhje-saldim-PVC pikturuar / veshura-produkteve), instalimin dhe shërbimet aftësinë.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni