Ne ndihmojmë botën në rritje që nga viti 1983

Gardhi i përkohshëm i Kanadasë

Përshkrim i shkurtër:

Bërë me materiale cilësore dhe teknika kryesore ndërtimi, rrethoja jonë është projektuar për të ofruar vlerën më të mirë për zgjidhjen tuaj me një çmim të shkëlqyeshëm. Gjithashtu i njohur si gardh portativ, gardh sigurie ose gardh ndërtimi; Gardhi ynë i përkohshëm është i shpejtë për t'u vendosur dhe i lehtë për t'u lëvizur dhe është ideal për kufizimin e aksesit ose mbajtjen e një kantieri dhe zakonisht shihet në kantieret e ndërtimit, ngjarjet publike, si vrapimi i qenve ose kudo që kontrolli i turmës është i rëndësishëm. Panelet tona standarde janë në dispozicion në 6'H x 9,5'L...


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Bërë me materiale cilësore dhe teknika kryesore ndërtimi, rrethoja jonë është projektuar për të ofruar vlerën më të mirë për zgjidhjen tuaj me një çmim të shkëlqyeshëm. Gjithashtu i njohur si gardh portativ, gardh sigurie ose gardh ndërtimi; Gardhi ynë i përkohshëm është i shpejtë për t'u vendosur dhe i lehtë për t'u lëvizur dhe është ideal për kufizimin e aksesit ose mbajtjen e një kantieri dhe zakonisht shihet në kantieret e ndërtimit, ngjarjet publike, si vrapimi i qenve ose kudo që kontrolli i turmës është i rëndësishëm.

Panelet tona standarde janë të disponueshme në panele 6'H x 9,5'L ose 6'H x 10'L me veshje pluhuri ose të galvanizuar me zhytje të nxehtë, por ne mund t'i personalizojmë shpejt për çdo madhësi, ngjyrë ose përfundim për t'iu përshtatur në mënyrë të përkryer nevojave tuaja në çmimi më i mirë në dispozicion.

Powder coated gardh i përkohshëm specification
Lartësia e gardhit
4 këmbë, 6 këmbë, 8 këmbë
Gjerësia/gjatësia e gardhit
9 këmbë, 9,5 këmbë, 10 këmbë
Diametri i telit
3 mm, 3.5 mm, 4 mm
Hapja e vrimës së rrjetës së salduar
50x100mm (2"x4"), 75x100mm, 55x110mm, etj
Kornizë tub katror
25x25mm, 30x30mm
Hekurudha katrore horizontale
20x20mm, 25x25mm, 30x30mm
Aksesorë
Kapëse e sipërme, pllakë bazë
Lëndë e parë
Tel çeliku me karbon të ulët, tub katror çeliku me karbon
Trajtim sipërfaqësor
Epoksi poliester i veshur me pluhur, i veshur me pvc

Karakteristikat kryesore

1) Struktura e thjeshtë në llojin linear, e lehtë në instalim dhe mirëmbajtje.
2) Të gjitha skorjet e saldimit pastrohen përpara veshjes për të siguruar sipërfaqen e lëmuar të gardhit.
3) Pluhur AkzoNobel i njohur në industri për veshje.
4) Pluhuri ngjitet në sipërfaqen e gardhit dhe nuk do të qërohet brenda 10 viteve.

 


  • I mëparshëm:

  • Produkte të ngjashme