Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Anping County Xinhai Traffic Kawat bolong pabrik Co., Ltd.

parusahaan urang nyaéta pager profésional badag skala manufaktur perusahaan di ngahasilkeun (ti atah bahan-straining-las-PVC dicét / coated - produk), masang jeung jasa pangabisa.

Anping County Xinhai Traffic Kawat bolong pabrik Co., Ltd. lahir taun 1989, tur lokasina di kawat bolong darat, anping county, Propinsi Hebei Province, nyertakeun hiji aréa leuwih ti 25800 méter pasagi, anu meunang kaluaran taunan ka 6 juta méter pasagi , sarta kaluaran poéan pager nyaeta 10 kilométer, kawat barbed galvanized panas-dipped téh leuwih ti 20 ton. parusahaan urang nyaéta pager profésional badag skala manufaktur perusahaan di ngahasilkeun (ti atah bahan-straining-las-PVC dicét / coated-produk), masang jeung jasa pangabisa.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami